De nieuwe RAM 1500 Model 2019


Meer plaats. Meer kracht. Meer technologie.Constante prestaties

Met het hoogste trekgewicht en draagvermogen voor RAMs 1500 tot nu toe, met nog meer efficiëntie en met zijn uitzonderlijke terreinwaardigheid als extra kan de nieuwe RAM 1500 voor 2019 iedere uitdaging aan.

Innovatief design van het exterieur

Traditie in de stijl van het merk, maar met een heel nieuwe aantrekkingskracht. De grenzen van uw voorstelling van hoe een pick-up eruit moet zien, worden opnieuw gedefinieerd door het gedurfde carrosserieontwerp, het intelligente cargo-managementsysteem en de moderne technologie.

Maximum veiligheid

Om een maximum aan veiligheid te bieden is de nieuwe RAM 1500 grondig onder handen genomen. Hij heeft een chassis van hoogvast staal en beschikt over meer dan 100 standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen.

 
 

Luxe

De nieuwe RAM 1500 2019 is de meest ideale combinatie van kracht en stijl. Er werd ingezet in meer ruimte, meer opbergruimte, meer leer en meer techniek.

Wij zijn uw partner voor de aankoop van uw nieuwe RAM 1500

Garage Philips is uw partner aan de kust en westhoek voor de aankoop van uw nieuwe RAM 1500. Vraag naar ons aanbod in stock, of kom langs en stel de RAM van uw wensen samen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in Amerikaanse wagens, garanderen wij u ook een uitstekende verdere service.

Interesse? Laat het ons weten!