Banden & Velgen


Combineer stijl met veiligheidDe juiste autoband is niet alleen cruciaal om veilig en comfortabel te rijden. Het zorgt ook voor optimale controle over je wagen, een perfecte wegligging, minder ongevallen en besparing van je brandstof.

De juiste band in het juiste seizoen

Zorg er voor dat je ieder seizoen met de juiste banden rijdt. Het verschil tussen een winterband en een zomerband zit in het profiel. Een zomerband heeft minder grip op nat en besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Bij hogere temperaturen is je remweg wel een stuk korter met zomerbanden.

Bij temperaturen onder de 7°C adviseren wij om winterbanden te monteren. Het profiel van een winterband is uitermate geschikt om regen, sneeuw en ijs beter af te voeren. Winterbanden zorgen voor meer grip en een kortere remweg bij natte weersomstandigheden.

Wanneer je niet veel kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn 4-seizoensbanden ook een goede keuze.

Bandenopslag

Heb je geen ruimte of zin om je zomerbanden of winterbanden bij je thuis te stockeren? Dan kan je hiervoor bij ons terecht. De kostprijs voor de opslag bedraagt slechts 6€ per band, per seizoen!

Balanceren van autobanden

Het balanceren van autobanden voorkomt extra slijtage, zorgt voor een beter wegcontact van je auto en beter rijcomfort en voorkomt trillen van je stuur. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur om je banden te balanceren.

Velgen

Wij geven je graag advies op maat voor jouw wagen, budget en persoonlijke smaak. Neem alvast een kijkje op onze webshop om kennis te maken met ons ruime aanbod lichtmetalen en stalen velgen.